Dobrodošli!

APC

Izdelki proizvajalca APC

Celovita napetostna zaščita in storitve za zagotavljanje razpoložljivosti. Ustanovljen leta 1981, je American Power Conversion vodilni dobavitelj globalnih, končnih proizvodov in uslug za zaščito in uravnavanje električne energije, katere vključujejo priprave za omejitev sunkov, UPS (uninterruptible power supplies/ neprekinjeni vir el. energije), opremo za power conditioning, povezano programsko opremo, profesionalne in svetovalne usluge o stalni povezavi v mreži. Raznovrstna ponudba APC-ja, namenjena tako za dom kot tudi za korporativne potrebe, izboljša upravljanje, obstoj in delovanje občutljive elektronike, mrežo, komunikacije in industrijsko opremo vsake dimenzije. 
Apc skrbi za širok dostop do najboljših rešitev za elektroenergetsko zaščito in upravljanje iod namiznih računalnikov preko podatkovnih centrov do večjih podjetij.

Zaradi velikih finančnih rezultatov velja APC v IT industriji za zanesljivega partnerja. 

S svojimi proizvodnimi kapacitetami v vseh večjih regijah sveta kjer deluje , lahko APC s svojimi strankam širom po svetu priskrbi izdelke visoke kakovosti.

Programska ekipa APC-ja izdeluje programsko opremo za upravljanje z električno energijo, ki podpira vodilne operacijske sisteme in platforme za upravljanje serverjev, poleg tega pa nudi upravljanje preko spletnega vmesnika.

Mreža Seznam

Nastavi padajoče

16 izdelkov

Mreža Seznam

Nastavi padajoče

16 izdelkov

Stenske nalepke