Dobrodošli!

Depilatorji

Depilatorji                               

V tej skupini izdelkov najdete depilatorje in epilatorje za učinkovit sistem odstranjevanja dlačic pri korenini, kar zagotavlja, da bo vaša koža gladka več tednov, visoka hitrost delovanja pa poskrbi, da bodo tudi najtanjše dlačice in tiste, ki so na težje dosegljivih mestih, učinkovito odstranjene. Ženski depilatorji

Depilatorji z britvicami odstranijo dlačice iz površine kože, rezila pa imajo običajno nameščena na premikajoči glavi. Njihova prednost je ta, da ne prizadenejo kože, so zelo preprosti za uporabo in delujejo hitro. Pri odstranjevanju dlačic z depilatorjem ne potrebujete mila ali vode, zato so še posebej primerni na različnih potovanjih. Njihova slabost je ta, da delujejo na princip rezanja dlak, zaradi česar na dolgi rok dlačice ne bodo nič manj močne.

Epilatorji na drugi strani dlačice izpulijo iz kože skupaj s korenino. Opremljeni so s številnimi malimi kleščami, ki objamejo dlake in jih potegnejo iz kože. Prednost epilatorjev je višja uspešnost pri dolgoročnem odstranjevanju dlačic, slabost pa je neprijetna bolečina ter draženje kože pri nekaterih uporabnicam in uporabnikih.
 

Mreža Seznam

Nastavi padajoče

1-20 od 28

Stran:
  1. 1
  2. 2

Mreža Seznam

Nastavi padajoče

1-20 od 28

Stran:
  1. 1
  2. 2
Stenske nalepke