Dobrodošli!

GSM aparati

GSM aparati - pametni telefoni - androidi                    GSM aparati - pametni telefoni - androidi


Pametni telefoni oz. mobilniki so postali že skoraj nepogrešljiv del našega življenja. Ponujajo neštete možnosti uporabe, zaradi česar jih neprestano nosimo s seboj.

Če ste v spletnem svetu in živite na oz. od spletnih omrežjih, potem pametni telefon oz. mobilnik  ni samo vaš najboljši prijatelj, temveč orodje, ki vas ne sme pustiti na cedilu.

Pametni telefon angl. »smartphone« je mobilni telefon, ki ponuja naprednejše računalniške sposobnosti in povezljivost kot sodobni osnovno-funkcijski telefoni. Pametni telefoni so znani tudi kot dlančniki, ki imajo vgrajen mobilni telefon. Za osnovno-funkcijske telefone je znano, da so zmožni poganjati aplikacije, ki so razvite na Java ME platformah. Pametni telefoni dopuščajo uporabniku, da sam naloži in zaganja zahtevnejše aplikacije. Pametni telefoni poganjajo platforme, ki so narejene v prid aplikacijskim razvijalcem. Pametne telefone lahko smatramo kot osebne žepne računalnike z dodanimi funkcijami mobilnega telefona, saj so ti telefoni navadni računalniki, le veliko manjši.

Mreža Seznam

Nastavi padajoče

1-20 od 31

Stran:
  1. 1
  2. 2

Mreža Seznam

Nastavi padajoče

1-20 od 31

Stran:
  1. 1
  2. 2
Stenske nalepke