Dobrodošli!

Igralni pripomočki

Igralni pripomočki        Različni Igralni pripomočki

Igralni pripomočki spadajo v skupino računalniških vhodno-izhodnih enot, ki so namenjene igranju videoiger na igralnih konzolah ali računalnikih. Večinoma je videoigre možno igrati s klasičnimi vhodno-izhodnimi komponentami, kot so miška, tipkovnica, zvočniki in monitor, obstajajo pa tudi bolj specializirani igralni pripomočki.

Naša ponudba vsebuje igralne volane, igralne krmilnike oz. gamepade, igralne palice, bolj poznane pod imenom joystick ter drugi pripomočke, s katerimi lahko omogočite pristno igralno izkušnjo.

Za igranje dirkalnih iger je igralni volan odličen pripomoček s katerim je vožnja avtomobila ali formule popolna. Na izbiro so igralni volani v kompletu s stopalko za zavoro in plin.

Igralni volan je odličen pripomoček, za igranje dirkalnih iger. Z njim je vožnja avtomobila ali formule še bolj zanimiva in adrenalinska. Izbiraš lahko med volani v kompletu s stopalko za plin in zavoro ter prestavno ročico z različnim številom prestav. V zadnjem času so precej pogosti so igralni volani, ki sprožajo realne vibracije, kar poskrbi za posebno akcijsko doživetje. Za igranje najrazličnejših iger je nepogrešljiv igralni plošček oz. gamepad, ki je primeren za igranje športnih iger, kot sta košarka in nogomet, obvezna oprema pa je tudi za upravljanje pri marsikateri nešportni igri, saj z ukaznimi gumbi omogoča krmiljenje po menijih.
Najboljše pri igralnem ploščku oz. gamepadu je, da omogoča igranje več igralcev hkrati, vendar za to možnost seveda potrebuješ dodatni plošček oz. gamepad.

Najuporabnejši pripomoček pri igranju letalskih igrah je joystick.

Na voljo imamo tudi brezžične igralne pripomočke, za katere pa so potrebne baterije. Pri pogostem igranju po več ur skupaj je potrebno te baterije kar pogosto menjati, zato je smiselno razmisliti, kaj je boljše za vas.
 

Mreža Seznam

Nastavi padajoče

17 izdelkov

Mreža Seznam

Nastavi padajoče

17 izdelkov

Stenske nalepke