Dobrodošli!

Ohišja

Ohišja za osebne - namizne računalnike     Različna računalniška ohišja

Nujno potrebna komponenta za sestavo računalnika je računalniško Ohišje. Le-to je izdelano iz materialov kot so aluminij, SECC jeklo, plastika ali pa različna kombinacija omenjenih materialov.

Računalniška ohišja so dobavljiva različnih velikosti in se med sabo razlikujejo tudi po številu različnih priključkov in izvedb. Na voljo so računalniška ohišja brez in z napajalnikom ter z različno močjo in številom USB ali FireWire vhodov na sprednji strani.

Pri nakupu računalniškega ohišja je potrebno paziti tudi na tip povezave z matično oz. osnovno ploščo, da se lahko le-ta brez težav namesti v svoje novo računalniško ohišje. Največja standardna ohišja so formata ATX. Pri le-teh z vgradnjo večjega števila poljubnih komponent ni nikakršnih težav, paziti pa je potrebno pri malo manjših računalniških ohišjih in izbiri nameniti malo več pozornosti.

Če vas moti hrup računalnika je smotrna izvedba računalniškega ohišja, ki ima stranice obložene s peno, kar zelo oblaži hrup. Prav tako obstaja veliko dodatkov za dušenje vibracij, kot so gumijaste nogice, ki preprečujejo tresljaje.

Ohišje mora biti funkcionalno za nemoteno delovanje računalnika, po drugi strani pa prijetno na pogled. Tega se pri izboru držimo, zato je izbor kar se da širok, da zadovoljimo večino okusov. Če je točno določeno ohišje pogoj za naročilo računalnika, vam bomo z veseljem ustregli v kolikor je kakovost ustrezna.

V naši spletni trgovini imamo na izbiro sledeče blagovne znamke: AeroCoolAkasaAntecBitfenixChieftecCompucaseCooler MasterCorsairCougarDeLOCKDigitusEnermaxGigabyteHKCIcyboxIn WinInter-TechKingstonLC PowerLogiLinkMS-TechPremiumRolineRotronicSharkoonSpireThermaltakeXigmatekXilenceZalman ... in ostale priznane blagovne znamke.
 

Mreža Seznam

Nastavi padajoče

1-20 od 162

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mreža Seznam

Nastavi padajoče

1-20 od 162

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stenske nalepke