Dobrodošli!

POS oprema

POS oprema    Različna pos oprema

Celoten postopek plačevanja na blagajni je lahko zelo enostaven, če imaš na voljo kvalitetno in zmogljivo strojno ter programsko opremo.

POS opremo sestavljajo čitalci črtnih kod, prikazovalniki cen, različni blagajniški tiskalniki za izpis računa, pa tudi števci in detektorji bankovcev ter predali za denar. Če delaš v trgovini ali si celo njen vodja, zagotovo veš, da so vse to nujni kosi opreme, brez katerih dela ni mogoče opravljati, če pa trgovino morda šele odpiraš ali se s tem delom nameravaš ukvarjati v prihodnosti, potem si vzemi dovolj časa in premisli, kako bo potekalo poslovanje.

Za trgovsko in gostinsko dejavnost vam nudimo vso POS opremo, katero potrebujete za nemoteno blagajniško poslovanje in sicer:
Čitalnik magnetnih kartic
Namizni tiskalnik
Industrijski tiskalnik
Čitalnik črtne kode
Blagajniški predal
Prikazovalnik
Tipkovnica
Detektor bankovcev

Danes je večina izdelkov opremljenih s črtno kodo, ki se na blagajni skenira s posebnim čitalcem. Ta mora biti dovolj hiter, pomemben pa je tudi kot, pod katerim lahko skeniraš izdelke. Večji ko je kot, bolje je in večkrat se lahko izogneš prepisovanju kode. Čitalec je povezan z blagajno oz. z računalnikom, na črtni kodi pa je ime izdelka in njegova cena, ki se nato izpiše na posebnem prikazovalniku. Pri izbiri moraš paziti, da je zaslon naprave dovolj velik, da je na njem lahko v velikosti, primerni za branje, izpisano vse, kar potrebuješ. Pomemben je tudi vidni kot, saj stranke pogosto stojijo malce stran od prikazovalnika, lahko pa je blizu tudi okno, skozi katerega pada svetloba, ki ovira pogled na zaslon.

Račun natisneš na posebnem blagajniškem tiskalniku, kar poteka zelo hitro, veliko bolj počasno in zamudno pa je preštevanje denarja po koncu delovnega dneva. V ta namen obstajajo posebni števci bankovcev, ki lahko to neprijetno delo opravijo namesto tebe. Da se izogneš ponarejenim bankovcev, izberi tudi detektor, ki ti jih bo pomagal prepoznati.
 

Mreža Seznam

Nastavi padajoče

1-20 od 40

Stran:
  1. 1
  2. 2

Mreža Seznam

Nastavi padajoče

1-20 od 40

Stran:
  1. 1
  2. 2
Stenske nalepke