Dobrodošli!

Tablični računalniki

Tablični računalniki

različnih blagovnih znamk, po izredno ugodnih cenah.Tablični računalnik  Se je prvič pojavil na trgu leta 2010, ko je nastal prvi Applov iPad. Pred tem letom uradno na trgu ni bilo tabličnih računalnikov, vendar se je z razvojem tablic ukvarjalo že več različnih podjetij. Še v istem letu se je na trgu pojavila tablica blagovne znamke Samsung z Galaxy Tab. Sledili so tablični računalniki Motorola Xoom, Blackberry Playbook, Toshiba tablet in Kindle Fire.

Uporabnost samih tabličnih računalnkov varira nekje med prenosnimi računalniki in pametnimi telefoni. Z drugimi besedami, tablice nudijo  več umetniške svobode kot standardni prenosni računalniki.  Pametni telefoni so precej omejeni zaradi svoje velikosti zaslona , ki načeloma izključuje možnost produktivnega dela in druge podobne dejavnosti . Tablice pa lahko po drugi strani  služijo kot orodje, za zapisovanje idej ali delanje klasičnih zapiskov (nadomestilo za zvezke ali rokovnike). Za klasično delo je primerno uporabljati temu namenjena pisala, saj omogočajo natančnejše tipkanje ali pisanje po ekranu. Vsekakor pa je tablični računalnik še vedno najbolj uporabljen za namene klasičnega brskanja po inernetu, gledanje slik, filmov in igranje igric.  


Uporabnost samih tabličnih računalnkov varira nekje med prenosnimi računalniki in pametnimi telefoni. Z drugimi besedami, tablice nudijo  več umetniške svobode kot standardni prenosni računalniki.  Pametni telefoni so precej omejeni zaradi svoje velikosti zaslona , ki načeloma izključuje možnost produktivnega dela in druge podobne dejavnosti . Tablice pa lahko po drugi strani  služijo kot orodje, za zapisovanje idej ali delanje klasičnih zapiskov (nadomestilo za zvezke ali rokovnike). Za klasično delo je primerno uporabljati temu namenjena pisala, saj omogočajo natančnejše tipkanje ali pisanje po ekranu. Vsekakor pa je tablični računalnik še vedno najbolj uporabljen za namene klasičnega brskanja po inernetu, gledanje slik, filmov in igranje igric. 

Tablica je z leti in s prihajanjem novih blagovnih znamk postala vse bolj cenovno dostopna potencialnim uporabnikom.

V naši računalniški spletni trgovini AFNA vam ponujamo pestro izbiro tabličnih računalnikov po ugodnih cenah. Na izbiro imamo tablične računalnike blagovnih znamk: tablični računalniki Acer, tablični računalniki Apple, tablični računalniki Achos, tablični računalniki Asus, tablični računalniki Coby, tablični računalniki Delltablični računalniki Fujitsu, tablični računalniki GoClever, tablični računalniki HP, tablični računalniki Lenovo, tablični računalniki Microsoft, tablični računalniki MpMan, tablični računalniki Prestigio, tablični računalniki Samsung in tablični računalniki Tracer

Tablični računalniki

Mreža Seznam

Nastavi padajoče

9 izdelkov

Mreža Seznam

Nastavi padajoče

9 izdelkov

Stenske nalepke