Dobrodošli!

Tiskalniki

Laserski, brizgalni ink-jet, gel... tiskalniki, multifunkcijski tiskalniki      Raznovrstni tiskalniki

Med izhodne računalniške naprave spada tudi tiskalnik, ki kodirane podatke iz našega računalnika pretvori v nam razumljivo obliko, besedilo ali sliko, ki jo odtisne na papir ali drug potrošni material.

V naši ponudbi najdete raznovrstne tiskalnike kot so brizgalni, foto, laserski in iglični oz. matrični tiskalniki. Ponudba obsega navadne tiskalnike in multifunkcijske oz. večfunkcijske naprave, s katerimi je tiskanje zelo enostavno.

Med brizgalnimi oz. ink-jet tiskalniki najdemo tiskalnike z različnimi lastnostmi, med katerimi največ pozornosti nameni hitrosti in kakovosti tiskanja ter možnosti dvostranskega tiska. Posebej primerni so za tiskanje različnih dokumentov in nalog, ki lahko vsebujejo slikovno gradivo, in sicer nekajkrat tedensko. V kolikor vsakodnevno tiskate velike količine dokumentov in ne želite izgubljati časa, preverite ponudbo laserskih tiskalnikov, ki v primerjavi z brizgalnimi z eno kartušo zdržijo bistveno dlje časa, večja pa je tudi hitrost tiskanja.

Foto tiskalniki
so namenjeni predvsem profesionalnemu tiskanju fotografij, za katere potrebujemo foto papir. Najboljši tiskalniki omogočajo tudi običajno tiskanje in jih odlikuje relativna hitrost tiska. Boljšo kakovost natisnjenih fotografij pa zagotavlja ločljivost oziroma resolucija tiskanja, ki mora biti za čim bolj čisto sliko in profesionalen videz dovolj visoka.

Laserski tiskalniki
so namenjeni bolj zahtevnim uporabnikom, ki tiskajo v večjih količinah. Za bolj optimalno tiskanje so na voljo še drugi dodatki in pripomočki, ki poskrbijo za večjo funkcionalnost in kakovost tiskanja.

Kategorija igličnih tiskalnikov združuje tiskalnike, ki po videzu in tehniki tiskanja spominjajo na pisalni stroj. Na voljo so tiskalniki z različnim številom iglic, kar vpliva na kakovost in gostoto tiska. Ti tiskalniki si najbolj primerni so za tiskanje položnic ali računov in se dobro znajdejo s tiskanjem na neskončni papir.
 

Mreža Seznam

Nastavi padajoče

1-20 od 254

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mreža Seznam

Nastavi padajoče

1-20 od 254

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stenske nalepke