Dobrodošli!

Uničevalci dig. podatkov

Digitalno shranjevanje podatkov potrebuje maksimalno zaščito. Različne vrste informacij, ki so shranjene na digitalnih medijih, so nevarno izpostavljene raznim zlorabam. Moderno zasnovani trdi diski ali magnetni podatkovni trakovi, kot npr. tračne kasete LTO ali QIC lahko vsebujejo milijone zapisanih informacij, skupaj z zaupnimi podatki, kot so slike, filmi, prezentacije, finančni izračuni ali celo bančni podatki.

Vsi ti podatki so med samo uporabo običajno zavarovani, po končani uporabi pa izbris vseh datotek ali formatiranje medijev ne reši problema. Vse izbrisane ali formatirane podatke je mogoče zlahka obnoviti.

Številne raziskave, narejene na podlagi zavrženih osebnih računalnikov in trdih diskov, so prišle do ugotovitve, da več kot 80% vseh testiranih trdih diskov sploh nima izbrisanih podatkov in da le-ti še vedno vsebujejo osebne podatke. Še bolj zaskrbljujoč pa je podatek, da je približno 50% teh podatkov zaupne narave, kar lahko privede do kraje zaupnih informacij ali celo osebne identitete.

Za popolno uničenje v naši ponudbi najdete naslednje naprave oz. uničevalce digitalnih podatkov:
- drobilec (stiskalnica) trdih diskov,
- razmagnetovalnik trdih diskov in kaset tračnih enot,
- uničevalec optičnih medijev,
- naprava za popolno brisanje podatkov iz trdih diskov...
 

Mreža Seznam

Nastavi padajoče

7 izdelkov

Mreža Seznam

Nastavi padajoče

7 izdelkov