Dobrodošli!

Uničevalci dokumentov

Kvalitetno uničite svoje dokumente preden jih dobijo v roke nepooblaščene osebe.

V naši ponudbi najdete majhne uničevalce za osebno rabo, srednje zmogljive za oddelčno uporabo in visokozmogljive sisteme ki omogočajo uničevanje velikih količin dokumentacije.
 
Uničevalci dokumentov se med seboj razlikujejo predvsem po zmogljivostih uničevanja dokumentacije in tudi po temeljitost uničevanja ali drugače kako na drobno je nek dokument razrezan:
tako npr. Varnostni razred 1 pomeni razrez na trakove širine 7mm, kar predstavlja res samo osnovno uničenje, medtem pa najvišji Varnostni razred 6 uničuje tako temeljito (na koščke 1x4,7 mm) da je rekonstrukcija dokumenta praktično izključena ta razred tudi ustreza standardom ameriške obveščevalne agencije

Pri nakupu uničevalca dokumentov se pojavljata dve bistveni vprašanji in to sta:

- Koliko dokumentov
v povprečju dnevno uničimo ?
Če je tega do ca 50/dan so primerni osebni uničevalci, v kolikor do ca. 1000/dan so primerni oddelčni, če pa je tega več pa se je potrebno odločiti za tretjo skupino to so produkcijski uničevalci.

- In seveda kakšne
dokumente uničujemo ali uničujemo vsakdanjo ne ravno pomembno dokumentacijo ali pa uničujemo izjemno pomembno dokumentacijo.
Zato so uničevalci označeni z varnostnimi razredi, višja kot je številka temeljiteje uničujejo, res pa je, da zaradi zahtevnega razreza natančnejši uničevalci uničijo manj dokumentov naenkrat, saj imajo zelo droben razrez in s tem veliko zahtevnejše delo.
 

Mreža Seznam

Nastavi padajoče

1-20 od 147

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mreža Seznam

Nastavi padajoče

1-20 od 147

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stenske nalepke