Dobrodošli!

Zunanji trdi diski

Zunanji prenosni trdi diski        Zunanji trdi diski različnih dimenzij

Zunanji prenosni diski
so zelo priročni za prenos podatkov med računalniki in ostalimi multimedijskimi napravami. Služijo lahko tudi kot dodatni prostor na vašem računalniku, kamor lahko shranjujemo multimedijske vsebine. Lahko se uporabljajo tudi za arhiviranje podatkov oz. za varnostne kopije diska našega računalnika.

Posebej priročni so tudi, ko nam na prenosniku ali namiznem računalniku zmanjka prostora.
Zunanji prenosni diski se razlikujejo po hitrosti prenosa podatkov. Izberate lahko med prenosnom USB 2.0 in USB 3.0 ter Fireware.

Uporaba zunanjega prenosnega diska je zelo enostavna, saj ga uporabljaš tako kot običajni disk, le da ga lahko iz računalnika tudi odklopiš, podatke na njem pa skupaj z diskom lažje prenašaš, če jih morda potrebuješ kje drugje.

V naši ponudbi najdete zunanje prenosne diske priznanih proizvajalcev kot so BuffaloFreecomHitachiSamsungSeagateToshibaVerbatimWestern Digital ... po zelo ugodnih cenah.


Izbirate lahko med manjšimi zunanjimi prenosnimi diski fizične velikosti 2,5" in večjmi prenosnimi diski fizične velikosti 3,5". Pri manjši izvedbi se zunanji prenosni diski napajajo preko USB vhoda, pri zunanjih prenosnih diskih večje fizične velikosti pa preko dodatnega zunanjega napajanja oz. priloženega napajalnika. 

Mreža Seznam

Nastavi padajoče

1-20 od 103

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mreža Seznam

Nastavi padajoče

1-20 od 103

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stenske nalepke